Een Animatie Laten Maken

https://www.youtube.com/watch?v=9nFtBsYeNs8

animatie voordelenWil je meer weten over de mogelijkheden, of wil je meteen een whiteboard animatie laten maken? Dit in verband met een beperkte aandachtspanne van de kijker. Een animatie is een ideaal middel om een complex verhaal snel en effectief uit te leggen. Animatievideo kan daarom een oplossing zijn, omdat animatievideo in speelt op onze behoefte qua audiovisuele content.

Je wordt bij ons bij het hele proces betrokken. Iedereen kent wel een animatie film. Dit gaat gepaard met de boodschap die u wilt overbrengen aan uw doelgroep. De bedrijven die deze uitlegfilmpjes inzetten, halen daarmee doorgaans indrukwekkende conversieverbeteringen.

Maar de aandacht of zo gezegd de spanningsboog van onze doelgroep(en) is beperkt. Zo hebben we voor de rabobank een animatie mogen maken. We hebben veel ervaring met het maken van uitleganimaties voor zowel interne- als externe communicatie. Tot slot kun je met een animatie je SEO verbeteren, doordat wij onze videos met zorg optimaliseren voor een goede vindbaarheid.

Zoals je ziet heeft ieder verhaal een eigen aanpak nodig. Omdat je dit bijna allemaal intern doet, scheelt het maken van een animatievideo ontzettend veel in tijd ten opzichte van een video met acteurs. Hiervoor kun je gebruik maken van verschillende online tools. Omdat het ons boeit, zorgt het ervoor dat wij de informatie veel eenvoudiger kunnen verwerken en onthouden.

Wil je een boodschap overbrengen die blijft hangen bij je doelgroep? YouTube advertenties zijn over het algemeen van kortere duur dan een uitleganimatie die gebruikt wordt om een proces uit te leggen. Bekijk deze video om te zien hoe je dit het beste kunt doen. Een korte uitleganimatie over het online platform Mijn fantasie is zo groot dat ik je kan verzekeren dat ik voor ieder onderwerp en alles een storyline kan maken.

Door het inzetten van zo'n uitleganimatie wordt een op het eerste gezicht ingewikkeld verhaal veel toegankelijker. Hierdoor kunnen we effectief uitleganimatie maken. Wil je dat de kijker informatie aanvraagt of een product koopt?

Wij gaan graag in gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden. Uitleganimaties blijken een geheim wapen om uw conversie flink op te krikken. Als je een explainer video wilt laten maken, dan kan het budget voor een kwaliteitsvideo al gauw enkele honderden euros zijn.

Wij helpen je graag met een animatie maken! Wil je uitleggen, aankondigen, promoten, overtuigen of inspireren? Nu je video klaar is, kun je de video online plaatsen. Daarom is een explanimation laten maken zo belangrijk voor jouw bedrijf.

Het is de combinatie van audiovisuele aspecten die de uitleganimatie zo waardevol maakt. Ons advies: een uitleganimatie! Wij zijn specialist in het vertalen van uw verhaal naar een effectieve, aansprekende explanimation. Mensen denken in beeld en daarom zijn animaties het meest effectief om een boodschap - hoe complex die soms ook is - snel over te dragen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw explanimation? Dan zijn wij, het animatiebureau, de ideale partner voor je. Een manier waarop je niet drie keer hoeft uit te leggen wat je als bedrijf doet, maar waarbij de boodschap meteen overkomt en altijd hetzelfde is, ongeacht wie er bijvoorbeeld presenteert. Heb je zelf een ander idee?

Toon uw verhaal, les of uitleg in een krachtige animatie, en grijp de online aandacht van uw doelgroep! Een animatie laten maken vergt dat je precies weet waar je naar op zoek bent. Deze animaties werden vervolgens tot leven gebracht. Ook is het na het ontwikkelen van de eerste animatie commercial, goedkoper om een tweede variant te ontwikkelen omdat de visuele stijl dan al ontwikkeld is.

Het concept bepaalt welke boodschap we zullen presenteren en ook op welke manier we dit gaan doen. Dit doen we voor een beter resultaat. Wil u iets "uitleggen" aan een grote groep? Maar ook de plaatselijke ondernemer die zich wil onderscheiden met behulp van een indrukwekkende presentatie, kan bij ons een animatiefilmpje laten maken. Voor iemand die iets minder creatief is, is er dan ook genoeg keuze uit allerlei verschillende designs van wereldwijde ontwerpers.

Na onze eerste opdracht hebben we nog vaker met hem samengewerkt en zullen er ook nog wel meer opdrachten volgen. Kies er bijvoorbeeld voor om een filmpje te laten schrijven over een nieuw product, een nieuw project of kies voor een algemene film over jouw bedrijf. Laat een animatie, uitlegvideo of voordelen explanimation maken.

Naast de zogenaamde explanimations zijn er ook nog de animaties ter ondersteuning van videobeelden. Dit kan door je video op je eigen website te uploaden en te hosten. Het gehele productieproces (workflow) wordt samen met jou doorlopen, zodat je op elk moment de nodige aansturing kan geven. Met ons specialisme in 2D animatie, hebben we de afgelopen jaren mogen werken voor bedrijven in vele verschillende branches.

Het is een zeer effectief middel om een boodschap of een gevoel op een kijker over te brengen. Waarmee kan dat beter dan met een bedrijfsanimatie? Wanneer je een infographic of uitleganimatie maakt, maak je het je bezoeker dus makkelijk om jouw boodschap te begrijpen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een unieke bedrijfsanimatie.

Het uitzenden van uw uitleganimatie gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen. Waarom zou je een uitleganimatie laten maken? Erover sparren kan altijd! Binnen een uitleganimatie zijn er dus tal van mogelijkheden! Natuurlijk moet er ook een planning worden gemaakt en zijn er heus wel wat risicofactoren, maar onder aan de streep is het laten maken van een animatie veel goedkoper dan een gewone bedrijfsfilm.